O nama

Dobrodošli u PEL3 d.o.o.! Osjetite li odmah nešto dobro u zraku?

PEL3 d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji, ugradnji i servisiranju klimatizacijskih sustava na području Hrvatske. Od 1992. godine kada je tvrtka osnovana pa sve do danas, širimo paletu proizvoda i usluga da biste na jednom mjestu pronašli sve što vam treba za ugodan boravak u svakom prostoru. Zahvaljujući našoj upornosti i predanosti poslu, danas smo vodeći distributer i instalater klima sustava i opreme brenda DAIKIN, te smo ponosni Premium Home Comfort Expert partner.

Pel3 : Daikin
Showroom

PEL3 d.o.o. nudi najveći izbor Premium klimatizacijskih rješenja za kućnu i industrijsku primjenu na jednom mjestu.
Birajte kvalitetno, birajte PEL3!

Čime se bavimo?

U sklopu našeg poslovanja nudimo usluge planiranja, nabave, ugradnje i održavanja klimatizacijskih sustava za stambene, poslovne i industrijske prostore, kao i javne ustanove te trgovačke centre. Posebnu pažnju posvećujemo praćenju suvremene tehnologije i stalnom usavršavanju naših zaposlenika. Briga za okoliš također je na našoj listi prioriteta, zbog čega smo ponosni što u ponudi imamo isključivo proizvode s niskom potrošnjom energije, a utjecaj klimatizacijskih rješenja na okoliš dodatno smanjujemo i svojim inovacijama.

Ipak, na prvom mjestu ste nam vi. Svjesni specifičnosti svakog klijenta, pristupamo vam na individualan način. Bez obzira na veličinu projekta, uvijek ulažemo maksimalan trud i znanje. Pomno osluškujemo vaše potrebe i želje te vas savjetujemo oko izbora idealnog klimatizacijskog rješenja. Orijentirani smo na krajnje korisnike i manje tvrtke, kao i na srednje i velike tvrtke kojima je potrebno projektno rješenje klimatizacijskog sustava, kompleksnija oprema i viši nivo podrške po principu „ključ u ruke“. Od prvog pa sve do posljednjeg koraka stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge i želje kako bismo zajedničkim snagama došli do željenog cilja i obostranog zadovoljstva.

Tražite li kvalitetnog, iskusnog i pouzdanog partnera, javite nam se. Rado ćemo vam pomoći u stvaranju životnog prostora u kojem ćete boraviti s užitkom jer svaki udisaj je bitan.

Projektiranje

Nudimo izradu projektnog rješenja klimatizacije, ventilacije, grijanja te pripremu potrošne tople vode za Vaš objekt bez obzira na namjenu ili veličinu.

Distribucija

Kao Premium home comfort expert partner nudimo opskrbljenost proizvodima, stručnu podršku te brzu isporuku rezervnih dijelova.

Prodaja

Široka ponuda iz bogate Daikin palete proizvoda zadovoljit ćete sve Vaše potrebe uz najbolju kvalitetu.

Izvođenje

Svi uređaji i sustavi ugrađuju se i evidentiraju u skladu s visokim Daikin standardima od strane visokokvalificiranih inženjera.

Održavanje

Za potrebe održavanja ili popravka naših klimatizacijskih sustava naš servisni tim Vam stoji na raspolaganju.